sábado, 11 de agosto de 2012

Carta a los músicos del director


Fa uns dies he rebut molt bones notícies de Londres. He aprovat el meu examen de Llicenciatura de Direcció de Orquestra per la Royal Schools de Londres. Ademés ha sigut amb una DISTINCTION, el que vol dir ací en Espanya amb SOBRESALIENT.

Tinc que donar les gracies i el meu agraïment a tots els músics de la orquestra, tant de vent com de corda, ja que en una de les quatre proves que constava el meu examen, la de fer una instrumentació i després una gravació, la orquestra va participar de forma directa i amb un molt bon resultat.
Ademés, un pocs músics de la orquestra de la Setabense de Xàtiva, també participaren el dia que vaig dirigir el concert del meu examen amb la orquestra que vaig montar a València, com Irene, Benjamín, Elena, Maria, Ambro, Toni Ventura i Maria Montell. A tots ells un agraïment molt especial.

De totes maneres els títols simplement son papers, i el que compta és el treball diari de la orquestra i que any darrere d´un altre any, poc a poc  anem pujant el nivell del grup i fent millors el nostres concerts.

Gracies per tot.

Un abraç.

PD: ¡FELICIDADES, JOSE!