miércoles, 12 de enero de 2011

Conocer a la orquesta que nos visitará el sábado...

Orquestra Simfònica de la Societat Musical Barri de Malilla.
En maig de 1988 es crea al si del moviment veïnal la SOCIETAT MUSICAL BARRI DE MALILLA. Entitat sense ànim de lucre de caràcter sociocultural, amb la finalitat de difondre la música i la cultura en aquesta demarcació de València. Es tracta, doncs, d'una societat musical de creació recent si la comparem amb altres que ja son centenàries.
No obstant, la SOCIETAT MUSICAL BARRI DE MALILLA, en el seu recorregut, ha consolidat la seua pròpia escola de música i compta amb quatre agrupacions musicals: La Banda, l'Orquestra de Cambra, el cor de la seua escola de música i el grup de Jazz.
L’any 1996 es presenta L’ORQUESTRA DE CAMBRA DE LA SOCIETAT MUSICAL BARRI DE MALILLA sota la direcció de D. Daniel Belloví Navarro. Aquesta agrupació arreplegava als alumnes d'instrument de corda de l'Escola de Música, per donar resposta a la seua necessitat d’exposar els seus progressos. Ha realitzat nombrosos concerts tant al barri de Malilla, com en la ciutat de València. Ha participat en el Programa d’Intercanvis de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana compartint escenaris amb l’Orquestra del Casino Musical de Godella, amb l’Orquestra del C.I.M. d’Almàssera, i amb l’Orquestra de la Societat Unió Musical de Catarroja.
L’any 2009, arreplega el repte de dirigir la nostra orquestra el director D. Joan Valentí Giménez Ortiz, i la transforma en l’actual ORQUESTRA SIMFÒNICA DE LA SOCIETAT MUSICAL BARRI DE MALILLA.
A dia d’avui, la nostra orquestra continua progressant i rebent als alumnes de l'escola, futurs professionals de la música.

No hay comentarios:

Publicar un comentario