sábado, 5 de febrero de 2011

La noticia de la semana

Este texto ha sido remitido esta semana a los distintos medios de comunicación:

La Primitiva Setabense participarà el proper mes de juliol al Certamen Internacional de Bandes de Música de València en la Secció d’Honor (140 músics). És la primera vegada que acudeix a la dita secció i competirà amb grans formacions bandístiques ja consolidades com 'La Primitiva' de Llíria o la 'Santa Cecília' de Cullera entre altres.
Després de passar en els últims temps, segurament, els pitjors anys de la seua més que centenària existència a causa del contenciós i desallotjament dels seus anteriors locals i posterior esforç econòmic i social en l’adequació de la seua nova seu, la Música Vella vol reprendre i centrar tot el seu esforç, il•lusió i dedicació en allò que ha sigut històricament el seu tret més distintiu en la seua activitat com a societat: l'esforç en l'educació i realització de música, la millor música, potenciant i exportant d’una manera totalment altruista la cultura musical de la nostra ciutat.
El certamen se celebrarà el 24 de juliol pròxim en el Palau de la Música de València i ja tots els seus músics i director, Teo Aparicio-Barberán, comencen a preparar un intens treball per als propers mesos.
Segons el president de La Música Vella, Quique Alonso Vidal, “poder optar a competir en la Secció d’Honor és ja per a nosaltres un premi, és la recompensa de molts anys de treball ben realitzat en la nostra Escola de Música, verdadera iniciadora en la formació musical de tantes”. I és que no s’han escatimat esforços en la formació de qualitat dels components i del planter de músics. “Tot és possible gràcies a les generacions de músics i totes les anteriors directives i presidents que han sabut mantindre i impulsar l'estil artístic en la nostra Societat”, declara Alonso.
El director de La Primitiva Setabense, Teo Aparicio-Barberán, destaca la important responsabilitat d'estar al nivell i l’altura artística que la secció requereix, “atesa la gran qualitat musical de les nostres competidores”. No obstant això, i a pesar de ser l'única banda que participa per primera vegada en la dita secció, el director no descarta a priori cap premi.
Recordem que la Primitiva Setabense de Xàtiva és una de les societats musicals més reconegudes i guardonades en certàmens tant a nivell nacional com internacional en tota la seua història.

No hay comentarios:

Publicar un comentario